Behandlingar

Jag erbjuder klippning, bad & fön och kloklippning med mera.

Bad, kloklippning och öronrengöring ingår alltid i klippning. 

Klippning:

Jag klipper mest vardagsklippningar men klipper även efter rasstandard och självklart efter era egna önskemål. Vi kommer helt enkelt tillsammans fram till vad som passar just din hund och eran livsstil bäst.

Underullskamning/Fällningsbehandling:

Jag erbjuder underullskamning för både lång och kort håriga hundar som inte klipps/trimmas men som ändå kan behöva lite extra pälsvård. Den här behandlingen är perfekt om din hund hårar mycket då jag kammar/kardar och blåser ut all död päls som fäller. Hunden hårar mindre efter behandlingen och med regelbundna besök så ser ni i regel en stor skillnad på mängden hår som fälls i hemmet.
Bad, kloklippning, öronrengöring och finputs klippning ingår.

Bad & Fön:
Vid ett bad & fön besök så ingår öronrensning och kloklippning. Hunden badas i ett shampoo/balsam som passar din hunds päls/hud, ex. shampoo med havremjölk eller Aloe Vera för känslig hud eller ett speciellt shampoo för vita hundar. Hunden torkas sedan torrt med handduk/fön och pälsen borstas sedan igenom. Innan hunden lämnar salongen får den en lite spray med härligt doftande hundparfym!

Valppaket för valpar upp till 6 månader:

Alla valpar ska vara över 13 veckor och måste vara vaccinerade, detta är för att skydda din valp och andras hundar mot sjukdomar.

Jag erbjuder ett valppaket då din valp får komma till mig på 3 besök för att vänja sig vid salongen och pälsvård överlag. Detta paket är speciellt anpassade för varje valp då alla valpar är unika och har olika behov. Första besöket är lite kortare och då stannar du som ägare kvar och vi lär känna varandra, leker lite med valpen, låter valpen lukta och lära känna salongen. Vid andra besöket vänjer sig valpen vid ljudet från fönen och klippmaskinen, valpen blir borstad och jag tar i tassar och öron. Vid tredje och sista valp besöket så klipper jag klor, badar, fönar, borstar och finputsar lite runt tassar, ögon och hygien områden.

Efter valppaketet så är det dags att boka in ett vanligt besök. Vid detta besök avsätter jag lite längre tid för att inte stressa valpen men oftast går det väldigt bra då valpen haft tid på sig att lära känna både mig och salongen.